Сървърно време:

Опция за смяна на името, обновена страница с инфо, нови валути и предмети в Търг

Днес положихме доста усилия и направихме опцията за смяна на име. Цена: 3000 кредити. Искаме да е нещо ексклузивно и да не си сменяте имената през 5 минути.

Всеки, който си смени името, ще получи раздел История на името в страницата на героя си - по това ще може да засичате кой кой е.

Обновена е страницата с информация и са добавени наградите от седмичните класации и от HoF, които се сменят в реално време.

От днес Търг ще бъде с повече валути (включени са и камъните) и с предмети от BoK+1 (които ще се качват постепенно с времето). На случаен принцип се избира каква ще е валутата и какъв ще е предметът.

Оправен е един малък проблем с Маркет и невъзможността на някои потребители да пускат предмети за продажба.

П.С. Тъй като през 30 секунди някой пита: за златните инвазии сме положили труд и сме поставили таймер в сайта. В играта съобщението е "Lorencia, Golden Dragon invasion". Наблягам на частта с Golden Dragon. Драконите в момента не са пуснати, ето защо няма съобщения в играта!

Коментари

току-що
Пуснати са от BOK+1, с времето ще се качват. Валутите са различни, за да е по-интересно. Добавяне на опция може да се направи по-нататък (не се ангажирам) и със сигурност ще е макс. 2.
току-що
daje ne burzaite i sas exl itemite da gi puskate zashtoto interesa shte otpadne burzo kakto pr.

току-що
a sega sas vsichko mojem da targuvame nie vav post si govorihme i dosta hora sa saglasni sas moeto predlojenie za da dobavqme opciq kam item naprim za 50 ili 100 reni za opciq no max opciqta da e 2 primer rate ref ili ref dd rate hp ref hp rata dd blagodarim predvaritelno

току-що
bqhte kazali che samo sas reni shte se natdava na turga