Reset: October 2022

And once I managed to get attention:

  • We're resetting the server at the beginning of October - 7 or 14
  • I accept suggestions for changes (of course not radical)
  • After mid-September I will actively join the Discord channel for discussion
  • At the moment, it is best to post comments here

Comments

just now
i sladoled v noria
just now
Да има ракия във бара в лоренция.
just now
scrap system ext. 1 item can be obtained by breaking the items and +1+2+3+4+5 box can be bought from the site with these items. unused ext. Can do a lot of work in evaluating items
just now
И аз подкрепям намалянето на бройките на инвазиите 10-15 гоблина 10-12 тайкана 8-10 дракона и т.н . Съгласен съм и че от списъка с ГМ-та съм виждал не повече от 2ма и не знаех че съществуват други .
just now
Предлагам забраняването на телепорт магията в скай и ЦЦ след като бъферите също са забранени или да се позволи ползването на бъфер там. Също подкрепям останалите за ГМ-тата , достатъчни са 2ма 3ма с достаъчно свободно време и умения да организират евенти.
just now
И аз смятам че ГМ-тата са безполезни в ролята си на такива, не съм виждал онлайн никой освен Elsa i Bsicuit.
just now
Дасе премахне дропа на брас от Омега, така или иначе пада само хелм , да се помисли за награда в скай , заслужаваща да се ходи, съгласен съм с намалянето на инвазиите и активността на Гм-тата както Winx е споменала.
just now
Колкото за гм-тата последния сезон видяхме присъствие само на Biscuit и от време на време Elsa другите не знам какво крепят.
just now
Ами които играе му падат хубави итеми не може да искат за 3 дена да им падне всичко....които няма късмет и 50 тантала да му пуснеш пак ще си реве.
just now
need scrap system
just now
What do you mean by scrap system? Describe what a scrap system looks like to you and what you would like to have as a scrap system.
just now
Да се намали броя на инвазиите.(10-15 бох+1, 8-10 бох+2, 6-8 бох+3, 5 бох+4, 5 бох+5).Ску евента да се направи на равен интервал от време,а не както до сега да е само вечер.(Примерно на 2-4 или 6 часа).Да се намали и броя на гм-тата до 1-2-3 бр.Струва ми се,че и ехп. беше много завишен последния сезон.
just now
Обаче инвазиите като са намалени има мрънкане че не падат хубави опции предмети, което няма как да го контролираме.
just now
Invitations for BC and DS in shops (of course without the last one which is having rewards for)
just now
There are invitations up to +3 in shops. Higher levels must be crafted.