Сървърно време:
  • български
  • English
PallMall - Blade Knight

Country code: DE[Royals] Редник Първи РангPallMall

Blade Knight 400 50

Ранк Играч
Локация Lorencia 135 127
PK ниво PK Level 1
Zen 708,298,020
Последен ресет 04.12.2019 00:19